Богдан Кухта, кур’єр з доставки їжі: «Надихає те, що ми значно полегшуємо людям життя»

З початком пандемії ця професія стала найбільш затребуваною: одні взялись активно користуватись послугою, а інші, вимушено шукаючи підробіток, долучились до роботи кур’єра. Таємниці професії у програмі “Люди” привідкрив кур’єр з доставки їжі Богдан Кухта. Він розповів чи справді кур’єри самі собі керівники? Чи мають вони вдосталь вільного часу? Чого краще не робити людині, яка несе вам їжу? Чи справді кур’єри куштують страви замовників?


«Золоті години життя»: у Львові організовують аукціон для поспішайок

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі організовують благодійний аукціон творів мистецтва, щоб придбати сучасний реанімобіль для передчасно народжених малюків. Його вартість 5 мільйонів гривень. Потребу ...


У ще одній львівській школі шукали вибухівку

19 січня ввечері надійшло повідомлення про замінування школи № 84 (вул. Зубрівська, 30). Таку інформацію надіслали на електронну адресу колцентру Служби безпеки  України.